پژوهشگاه علوم انسانی >> خبرهای بالا

جلسه هیأت رئیسه پژوهشگاه با دانشجویان برگزار شد

تاریخ ایجاد یکشنبه, ٣٠ مهر ١٣٩٦ ١٠:٣٣ ق.ظ
تاریخ وقوع یکشنبه, ٣٠ مهر ١٣٩٦

طبق روال سال‌های اخیر، در ابتدای نیمسال تحصیلی 97-1396، هیات رئیسه پژوهشگاه با هدف آشنایی با مسائل و مشکلات دانشجویان و کمک به رفع آنها، طی جلسه‌ای صمیمی در ساختمان تحصیلات تکمیلی، به سخنان آنها گوش داد. در ابتدای این جلسه، دکتر حسنی‌فر، مدیر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه گزارشی از نتایج دیدارهای گذشته هیات رئیسه با دانشجویان پژوهشگاه ارائه داد و آن‌را منشا رخدادهای مثبتی برای دانشجویان عنوان کرد.

در ادامه، دانشجویان پژوهشگاه ضمن توضیح برخی مسائل در حوزه آموزشی و رفاهی دانشجویان، پیشنهادهایی را جهت ارتقا در این زمینه‌ها و گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با سازمان‌‌های دیگر ارائه کردند و اعضای هیات رئیسه نیز ضمن ارائه توضیحاتی درباره مسائل موجود، بر ضرورت پیگیری مسائل تاکید کردند.

علاوه بر این، تصویب شد به منظور رفع مشکلات آموزشی دانشجویان، جلسه آتی شورای تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه نیز با حضور و مشارکت دانشجویان برگزار شود.