مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد >> اخبار کارگاه های پژوهشگاه

کارگاه آموزشی مراحل تدوین گام به گام نگارش مقاله علمی -پژوهشی

تاریخ ایجاد یکشنبه, ١٢ دی ١٣٩٥ ٠١:٢٣ ب.ظ
تاریخ وقوع ﺳﻪشنبه, ٠٥ بهمن ١٣٩٥

گروه تاریخ سیاسی پژوهشکده پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی مراحل تدوین گام به گام نگارش مقاله علمی -پژوهشی

دکتر نیره دلیر

(عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)

با توجه به اهمیت و جایگاه مقاله نویسی در تحقیقات علمی و نقش مقالات در گسترش مفاهیم تازه در حوزه های گوناگون از سویی و تأثیر کمی و کیفی آن در ارتقای سطح علمی و حرفه ای نویسنده، امروزه اقبال بسیاری به سمت نگارش مقاله وجود دارد. این در حالی است که گاهی مشاهده می شود دانشجویان تحقیقات و مطالعات وسیعی را نیز به انجام رسانیده و داده ها و نتایج بسیار مطلوبی برای ارائه در اختیار دارند، اما به دلیل نبود آگاهی از اصول نگارش مقاله اعتماد به نفس کافی را نداشته و نمی توانند داده ها و اطلاعات ارزشمند خود را آنچنان که شایسته است به نگارش در بیاورند و همه تلاشها ناتمام رها می شود و یا به نتیجه مطلوب نخواهد رسید .

این دوره به آموزش عملی فرایند به ثمر رساندن یک مقاله علمی ـ پژوهشی از مرحله انتخاب موضوع و عنوان، چکیده، مقدمه، پیشینه پژوهش، متن و نتیجه گیری، استناد دهی، نحوه استفاده از منابع و مطالعات خواهد پرداخت.

سرفصل مباحث دوره عبارت است از :

انتخاب موضوع، عنوان، چکیده و اجزاء آن

بیان موضوع، طرح مساله، پرسش های پژوهش، اهداف و فرضیه های پژوهش

تعریف مفاهیم، روش تحقیق، پیشینه تحقیق و نقد آن، بیان نوآوری پژوهش

تیتربندی، پاراگراف بندی، نقد و تحلیل داده‌ها، نقد منابع، نتیجه گیری

منبع شناسی (نقد و تحلیل منابع و مآخذ)

شرکت در این دوره برای پژوهشگران و دانشجویان علاقمندان مقالات علمی - پژوهشی  مفید است.

زمان برگزاری : روز سه شنبه ها    ساعت 30/13 تا 30/16      تاریخ شروع : 5 بهمن ماه 95

هزینه ثبت نام1/500/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران پژوهشگاه و ثبت نام کنندگان گروهی: 1/200/000 ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی : 1/000/000 ریال