مرکز آموزش های آزاد تخصصی علوم انسانی >> اخبار کارگاه های پژوهشگاه

کارگاه آموزش کاربرد عملی لاتک برای حروفچینی

تاریخ ایجاد شنبه, ١١ دی ١٣٩٥ ٠١:٢١ ب.ظ
تاریخ وقوع شنبه, ٠٢ بهمن ١٣٩٥

پژوهشکده زبان شناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزش کاربرد عملی لاتک برای حروفچینی

دکتر مسعود قیومی

عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

ترجیح امروزه متخصصین و نویسندگان اینست که با کمک ابزاری مانند رایانه بتوانند کار نگارش و حروفچینی مطلب مورد نظر را خود انجام دهند تا اشکالات کمتری به‌هنگام حروفچینی متن ایجاد شود. برای افزایش دقت و کاهش زمان برای نهایی‌سازی متن، می‌توان از نرم‌افزار لاتک استفاده کرد. لاتک نرم‌افزار منبع‌بازی است که از آن برای حروفچینی مواردی چون کتاب، پایان‌نامه، مقاله، اسلاید، پوستر، گزارش، فرهنگ لغت و غیره استفاده می‌شود. خروجی لاتک شکیل و با دقت بالایی بوده و مشکلاتی که معمولاً به‌هنگام استفاده از دیگر نرم‌افزارهای حروفچینی مانند ورد ماکروسافت ممکن است با آن مواجه شویم را ندارد. در این کارگاه تلاش می‌شود ضمن آشناکردن کلی مخاطب با این نرم‌افزار، به نحوه استفاده از آن در حوزه زبان‌شناسی  پرداخته شود.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

آشنایی با بسته‌های کاربردی برای مسایل زبان‌شناسی ( آوانگاری و ترسیم نمودار درختی و ... )

کار عملی با لاتک برای استفاده عام

کار عملی با لاتک برای استفاده خاص در زبانشناسی

از آنجا که کارگاه با کار عملی همراه است، علاقه‌مندان می‌بایست رایانه شخصی به‌همراه داشته باشند.

با هدف ارتقای مهارت عملی برای استفاده کاربردی لاتک

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران و کلیه افرادی که کار حروفچینی، نشر کتاب، مقاله و پایان‌نامه انجام می‌دهند مفید است

زمان برگزاری : روزهای شنبه، ساعت 13 تا 16       تاریخ شروع : 2 بهمن ماه 95

هزینه ثبت نام: 1/300/000 ریال